Fotbal - Europa League: CFR Cluj - FK Jagodina 0-0

| 17 iul, 2014

Fotbal - Europa League. CFR 1907 Cluj şi FK Jagodina (Serbia) au terminat la egalitate, 0-0, în meciul disputat, joi seara, pe stadionul ''Dr. Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în prima manşă a turului II preliminar al Europa League la fotbal.

Fotbal - Europa League. Oaspeţii au avut prima ocazie periculoasă a meciului, în min. 16, când Felgueiras a intervenit salvator în faţa lui Susnjar. CFR Cluj nu a făcut un joc prea reuşit, având doar două situaţii de gol destul de modeste în prima repriză, prin Negruţ, care a reluat cu capul în braţele lui Djuric (27), şi Deac (34) care a tras de la marginea careului, fără emoţii pentru portarul sârb.

Deac a irosit o oportunitate foarte bună în min. 48, când a tras din întoarcere, dar prea slab pentru a-l învinge pe Djuricic.

Jagodina a fost aproape de deschiderea scorului în min. 56, când Jakimovski a trimis spre poartă, dar mingea l-a lovit pe Susic, aflat la pământ în faţa porţii.

CFR Cluj şi-a accentuat dominarea în ultima parte a meciului, iar Deac a tras peste poartă (67), după care Ogbu a avut două mari ocazii de gol: mai întâi mingea trimisă de el a fost respinsă în corner de portar (72), după care nigerianul a trimis cu capul în bară, în urma loviturii de colţ (73). Jakolis a ameninţat şi el poarta oaspeţilor, dar şutul său a trecut pe lângă poartă (80). Nici brazilianul Christian nu a fost mai precis (82).

Clujenii porneau cu prima şansă în confruntarea cu formaţia care a încheiat pe locul al treilea sezonul trecut din campionatul Serbiei, dar a fost ţinută în şah şi va avea o misiune dificilă în partida revanşă, de la la Jagodina, din 24 iulie.



CFR 1907 Cluj - FK Jagodina 0-0

Cluj-Napoca, stadion ''Dr. Constantin Rădulescu''

Europa League - turul II preliminar (manşa I)


Au evoluat echipele:

CFR Cluj: 1. Mário Felgueiras (căpitan) - 5. Mateo Susic, 6. Ionuţ Larie, 22. Tiago Lopes, 24. Ionuţ Rada - 8. Muniru Sulley, 44. Aitor Monroy (95. Constantin Alexandru Păun, 88) - 7. Ciprian Deac, 21. Sergiu Negruţ (25. Christian, 75), 10. Florin Costea (17. Antonio Jakolis, 58) - 18. Derrick Chuka Ogbu. Antrenor: Vasile Miriuţă.

Rezerve neutilizate: 28. Remo Amadio - 2. Cornel Ene, 4. Daniel Provencio, 16. Szilard Veres.

Jagodina: 44. Andjelko Djuricic - 33. Milan Milinkovic, 4. Dajan Simac, 10. Danijel Mihajlovic (5. Danijel Gasic, 54), 6. Aleksandar Filipovic - 29. Vuk Mitosevic - 77. Filip Arsenijevic, 31. Ivan Cvetkovic (căpitan), 7. Milan Djuric (8. Dusan Martinovic, 77), 50. Nikola Jakimovski (23. Milos Lepovic, 84) - 9. Djordje Susnjar. Antrenor: Antrenor: Mladen Dodic. 

Rezerve neutilizate: 1. Nikola Peric - 20. Sladjan Mijatovic, 26. Vladimir Ilic, 34. Miladin Vujosevic.

Arbitru: Aleksei Nikolaev; arbitri asistenţi: Tihon Kalughin, Valeri Dancenko; arbitru de rezervă: Timur Arslanbekov (toţi din Rusia)

Delegat UEFA: Arturs Gaidels (Letonia), observator UEFA pentru arbitri: Raymond Ellingham (Ţara Galilor)

Cartonaş galben: Djuric (31).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ