FOTO România, exerciţiu comun cu NATO în Germania

| 06 mai, 2014

ŞTIREA TA. Un cititor România TV a surprins nişte fotografii care în contextul actual dă oricui fiori reci pe şira spinării. Cititorul a fotografiat mai mult tancuri militare în Gara de Sud din Ploieşti. Acestea erau îmbarcate pe nişte vagoane ale CFR. MApN a explicat că este vorba de un exerciţiu comun cu forţele NATO dislocate în Europa

ŞTIREA TA. Fotografiile au fost surprinse de cititorul România TV şi trimise pe adresa [email protected]. MApN a precizat că este vorba de manevre obişnuite, fără nicio legătură cu conflictele din Ucraina. 

"Un detaşament de instrucţie din cadrul Forţelor Terestre va participa, în perioada 12 mai - 30 iunie, la exerciţiul "ROT 14-4 Combined Resolve II" desfăşurat în comun cu Forţele Terestre americane dislocate în Europa (USAREUR), în facilităţile de instruire ale acestora din Hohenfels şi Grafenwoehr, Germania.

Citeşte mai mult: româniatv.net

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ