FOTO ŞOC: Străinii care ajung aici își fac CRUCE. Iată în ce hal a ajuns un loc superb din România

| 12 iun, 2014

Barajul Vidraru a ajuns un focar de infecţie din lipsa de implicare a autorităţilor. Degeaba ne lăudăm cu o ţară cu un potenţial turistic uriaş dacă există asemenea probleme grave în ceea ce privește unele zone vizitate nu doar de compatrioți, ci și de străini.

O „mare” de PET-uri, crengi și butuci din lemn plutesc pe apa mustind a jeg. Turiștii care ajung în zonă, pe nemaipomenitul Transfăgărășan, în special străinii, își fac cruce: nu le vine să creadă că peisaje montane atât de frumoase sunt blasfemic întinate de nesimțirea incredibilă a oamenilor.

Fotografiile au fost făcute de Rusalii de echipa ePitești.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 iun, 2014
Luca Octavian
Sinistrul ""capitalist -democrat-american- ue -f.m.i=israel "
25 de ani de dictatura a faradelegii numita ""democratie priginal- americana -ue -f.m.i=israel ROMANIA a fost jefuita - ruinata economic - financiar -si social - o populatie decimata premeditat prin saracie - lipsa de drepturi si recunoaterea valorilor umane-transformata intr-o masa de slugi si servi - aflata - in serviciul eclusiv ai marilor banditi - si jefuitori mondiali america - ue -f.m.i=israel - asta este capitalismul si democratia sionist americana - SOLUTIA-;; SCOATEREA IN AFARA LEGII A "'sistemului criminal numit ""democratie americana "- si a ""partidelor politice'"-,ieirea de sub dictatura si influenta-occidentala si a marilor bogatasi - bancheri si infractori mondiali cu sediul la WALL-STREET -SAU BRUXELLES - NATIONALIZARE -CONFISCAREA URIASELOR AVERI SI BUNURI MATERILAE OPTINUTE PRIN JAFUIREA AVERII MOBILE SI IMOBILE A-TARII -TRIBUNALE MILITARE -CONTRA JEFUITORILOR BANULUI PUBLIC -SI TRADATORILOR DE NEAM SI TARA - REINFINTAREA LAGARELOR DE MUNCA FORTAT A--REVENIREA LA DICTATURA ORDINII SI LEGII - INDIFERENT DE CULOARE AM ZIS SI SIEG HEIL EXTRMELE DE STANGA SAU DREAPTA
13 iun, 2014
pandelis
facut cruce?
expresia e stupida, in general a-ti face cruce in public e privit si la noi in Grecia ca ceva stupid...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ