Fratele ucigașului studentei japoneze s-a spânzurat în închisoare

| 22 apr, 2013

Fratele lui Nicolae Vlad, violatorul şi ucigaşul studentei japoneze, s-a spânzurat în închisoare. El era arestat preventiv pentru tâlhărie.

Medicii au încercat să-l resusciteze, însă în zadar. Fratele lui Nicolae Vlad a murit, azi, dimineață, într-o celulă a Penitenciarului Rahova.

Nicolae Vlad a fost trimis în judecată la 9 noiembrie anul trecut pentru omor calificat şi deosebit de grav (3 fapte), tâlhărie (5 fapte), viol (7 fapte), violare de domiciliu (6 fapte), lipsire de libertate în mod ilegal (2 fapte), ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi distrugere. 

Nicolae Vlad este condamnat pe viață pentru că a violat și a ucis o studentă japoneză sosită, anul trecut, în România.

El a convins-o pe victimă să urce într-un taxi parcat în afara aeroportului, în apropiere de DN1, spunându-i că o va duce la o gară, însă a cerut şoferului să meargă în direcţia opusă. În apropiere de Otopeni, Nicolae Vlad a violat-o şi-a omorât-o pe tânără, după care i-a furat mai multe bunuri din bagaj.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ