Fratele lui Radu Mazăre, despre decizia arestării: e o chestiune pe care nu ne-o putem explica

| 02 apr, 21:56

Fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a declarat, joi seara, că a fost o surpriză arestarea preventivă a edilului Constanței, având în vedere că prima instanță a decis anchetarea în libertate, însă a afirmat că atât el cât și restul familiei sunt pregătiți psihic.

"Am dus bagajele, gentuţa lui celebră. Am suplimentat gentuţa cu mai multe lucruri, haine, mâncare, periuţă de dinţi, săpun, două cărţi, ţigări, lucrurile de care ai nevoie la arest", a povestit Mihai Mazăre.

Mihai Mazăre a precizat că mandatul de arestare preventivă a fost emis pentru Constanţa, dar că acest lucru se poate schimba.

"Mandatul este emis pentru arestul de aici, dar dacă procurorul sau instanţa decide altceva după aceea sau e nevoie de el să-l ducă la Bucureşti, atunci îl duc la Bucureşti", a mai afirmat Mihai Mazăre.

El a recunoscut că nu se aştepta ca Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să decidă arestarea preventivă a lui Radu Mazăre, având în vedere că prima instanţă l-a lăsat în libertate.

"A fost o surpriză pentru că este dintr-o extremă în cealaltă, adică la prima instanţă l-a pus în libertate fără nicio altă măsură şi acum ne-am trezit cu arest preventiv. Într-adevăr este o surpriză, e o chestie pe care nu ne-o putem explica, eu nu am nicio cădere să o explic, dar avocaţii aşteaptă şi ei motivarea să vadă ce urmează şi ce măsuri trebuie luate, se atacă în instanţă, cum, nu ştiu să vă spun mai multe. Asta e viaţa, ce să facem", a spus Mihai Mazăre.

 

Citeşte şi: Radu Mazăre, RIDICAT de poliţişti DE PE STRADĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 apr, 00:35
ioana
vreau
. Daca doriti sa aveti succes urcati si iesiti la lumina stralucitoare a succesului, înconjurati-va de oameni ce stiu sa reuseasca in viata. Tineti in mână intreaga putere de a alege, folositi-va aceasta putere!
Trimite ”vreau” la adresa de email [email protected]
Fara detalii pe facebook, program part-time, conexiune la internet
Instruire gratuita, seriozitate, rabdare si perseverenta.
Solicitam si oferim seriozitate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ