A ieşit la IVEALĂ după ani de zile! Elena Băsescu are un frate SECRET

| 21 sep, 18:11

Codin Maticiuc, zis Poponeţ, a postat pe pagina sa de facebook o fotografie de la nunta Elenei Băsescu, aducându-şi aminte cu nostalgie de faimosul eveniment din toamna lui 2012.

Poponeţ o prezintă, în descrierea pozei de pe facebook, pe EBA drept sora lui. În fotografie mai apare şi soţul Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, zis Sida.

"Fix acum 3 ani, zice feisbucu' deci cred, se marita sor'mea Eba si io eram bestman. Ma uit cu drag si ma gandesc ca era si prietenul meu Frank in libertate atunci. Cate au schimbat astia 3 ani", scrie Codin Maticiuc pe pagina sa de facebook.

Codin Maticiuc a fost cavaler de onoare la nunta Elenei Băsescu. Pe cei doi îi leagă o veche prietenie.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 sep, 16:13
mariana
mCauti ceva nou? Echipa noastra te asteapta sa incepi cel mai performant si mai nou sistem prin care sa reusesti sa castigi bani mai multi decat ai reusit pana acum! Noi te ajutam sa obtii rezultate si sa fii multumit! Te vei convinge ca activitatea este foarte simpla si interesanta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]
21 sep, 19:41
El Condor
mozaiceala
I-a facut buzata cameleonului taierea imprejur, sau l-a lasat DAC ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ