Fructele-minune care scad tensiunea și colesterolul rău

| 14 mar, 2014

Daca vrei sa folosesti fructe goji pentru hipertensiune, specialistii sugereaza sa mananci fructe uscate sau proaspete ori sa alegi un supliment ce contine cel putin 40% polizaharide din goji, pentru o protectie antioxidanta maxima.

Fructul Goji mentine si intareste sistemul imunitar, creste nivelul de energie a organismului si ajuta la mentinerea sanatatii. Potrivit celor mai recente studii, Goji este fructul cu cea mai mare concentratie de antioxidanti si este considerat o adevarata minunatie a naturii.

Fructele goji contin un mix unic de nutrienti: 18 aminoacizi (care il transforma intr-o proteina completa), 21 de minerale, printre care calciu, fier, zinc, fosfor, selenium, cupru, magneziu si vitamine dintre cele mai importante: vitamina A, vitamina C, vitamina E si vitamine din complexul B-urilor. In plus, Goji contin aminoacizi si o gama larga de carotenoizi cu efect puternic antioxidant si de fotoprotectie solara, printre care betacarotenul si luteina.

Efecte curative

Fructele de goji micsoreaza tensiunea arteriala si scad colesterolul rau. Se pare ca si mai eficiente in tratarea acestor afectiuni sunt radacinile de goji care scad tensiunea si promoveaza o mai buna circulatie a sangelui. Daca vrei sa folosesti fructe goji pentru hipertensiune, specialistii sugereaza sa mananci fructe uscate sau proaspete ori sa alegi un supliment ce contine cel putin 40% polizaharide din goji, pentru o protectie antioxidanta maxima.

Este un bun remediu pentru ficat, rinichi, ochi, inima, deoarece imbunataţeşte circulaţia sângelui, ajuta vederea, intareşte muşchii şi sistemul osos . Conţinutul de germaniu ajuta la prevenirea şi tratamentul unor maladii severe precum Alzheimer şi cancerul . Stimuleaza producerea şi reproducerea celulelor sângelui, precum şi regenerarea şi vindecarea mai rapida a ranilor. Este folositor femeilor pentru tonifierea organismului, pentru combaterea greţurilor asociate cu primele trei luni de sarcina şi pentru ameliorarea neplacerilor legate de menopauza.

Un pumn de Goji (10-30 grame) asigura necesarul zilnic de vitamine si nutrienti. Le poti consuma fara restrictii si in cantitati mai mari, sub forma de fructe uscate sau in amestec cu iaurt, musli, cereale etc.

Efectele benefice ale fructelor de Goji sunt multiple:

- ajuta inima sa functioneze la parametri optimi

- regleaza tensiunea arteriala

- contribuie la mentinerea unui sistem nervos sanatos

- scad nivelul colesterolului

- mentin glicemia la un nivel normal

- cresc nivelul de energie a organismului

- sprijina procesele hepatice si renale, intaresc oasele si ligamentele

- apara pielea impotriva radiatiilor solare

- mentin greutatea corporala normala

- au efect de intinerire

- confera longevitate

Tag-uri: colesterol, goji, tensiune
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ