Furtună puternică şi ploaie torenţială în Bucureşti

| 23 mai, 2013

Mai multe persoane au fost rănite în urma furtunii care a avut loc astăzi în Capitală. Printre pagubele produse se numără: o scenă prăbuşită în Piaţa Constituţiei, mai multe panouri doborâte de vânt, o piaţă din sectorul 3 din Capitală distrusă, circulaţie deviată a tramvaielor.

În urma furtunii care a avut loc în Bucureşti în jurul orei 16:00, două persoane au fost rănite după prăbuşirea unui cort smuls de furtună în zona Baba Novac din sectorul 3 al Capitalei. Potrivit informaţiilor de la faţa locului transmise de România TV, în cortul smuls de furtună era organizat un târg de haine. Un bărbat a suferit un traumatism cranio-cerebral după prăbuşirea cortului.

Tot din cauza furtunii, tramvaiele linilor 23 şi 27 circulă deviat în zona intersecţiei Şos. Mihai Bravu - Calea Dudeşti, ca urmare a prăbuşirii unui copac. Un alt copac s-a prăbuşit pe strada Aniversării din sectorul 3, informează Mediafax.

În sectorul 5 doi copaci doborâţi de furtună au căzut peste o casă şi au avariat, de asemenea, ţevi de gaze de la intersecţia Petre Ispirescu-Mărgeanului, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei.

La Piaţa Constituţiei, alte două persoane au fost rănite după ce vântul a smuls gradene şi panouri.

Alte trei persoane au fost rănite în urma furtunii de joi după-amiază din Capitală. O bătrână a fost lovită de un panou publicitar şi doi bărbaţi, au fost tăiaţi de geamul unui fast-food, potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Tot din cauza furtunii, o parte a gradenelor din Piaţa Constituţiei au fost smulse, la SMURD fiind primită o solicitare pentru un alt rănit, ca urmare a acestui eveniment.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ