Gabi Firea îşi suspendă activitatea de purtător de cuvânt al PSD. Cine îi preia atribuţiile

| 21 mar, 16:34

Candidata PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, Gabriela Firea, își suspendă activitatea de purtător de cuvânt al partidului, se arată într-un comunicat transmis luni.

"În perioada premergătoare campaniei electorale și până la alegerile locale din iunie 2016, senatorul Gabriela Firea, vicepreședinte PSD, își suspendă activitatea de purtător de cuvânt al partidului. De relația cu presa se vor ocupa Beatrice Tudor și Ligia Enache", precizează comunicatul PSD. Senatoarea Gabriela Firea a fost validată de conducere PSD drept candidat în cursa pentru Primăria Capitalei.

Conducerea PSD a validat săptămâna trecută și candidații pentru sectoare. Astfel, pentru sectorul 1, candidatul este deputatul Dan Tudorache, iar pentru sectoarele 2 și 3, actualii primari Neculai Onțanu și Robert Negoiță. La sectoarele 4, 5 și 6 au fost desemnați Daniel Băluță (primar interimar al sectorului 4), Daniel Florea și Gabriel Mutu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mar, 17:27
alexandru valeriu
Am votat impreuna cu familia mereu cu psd-ul iluzionandu-ma ca este un partid de stanga ,in apararea celor umiliti .
Dragnea sa nu-si faca iluzia ca va scapa nepedpsit de sistemul justitiar basist ,oricate promisiuni va primi in schimbul tradarilor ,caci a gresit organizand un referendum ce a demonstrat dispretul si ura fata de basescu a milioane de romani . Vezi si ultimul gest scuzabil al dna-ului ,din cauza neatentiei ,neatentie profund umana care-i scapa pe purtatorii cu sacii ai banilor nostri si din care s-au ctitorit palate . Erare humanus est .
Iar firea pentru necinste va fi rasplatita la alegeri .
Si eu n-am tinut seama de atentionarea lui Stendhal-sa nu-ti faci iluzii ,ca sa n-ai dziluzii.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ