Gabriel Cotabiţă revine în forţă! Iată care sunt versurile emoţionante ale melodiei

| 23 iul, 19:14

Ce ironie! Când a înregistrat piesa „Camera mansardată”, compozitorul Andrei Tudor nici nu se gândea că melodia avea să marcheze revenirea în muzică a lui Gabriel Cotabiţă. Aceasta va fi primul cântec pe care solistul îl va interpreta după necazul prin care a trecut.

S-a scris mult despre accidentul lui Gabriel Cotabiţă (59 de ani), suferit pe 8 mai, într-o sală de sport a unui hotel din Bucureşti, însă nu s-a spus ce a făcut artistul cu o seară înainte.

În ajunul zilei fatidice, interpretul, împreună cu compozitorul Andrei Tudor, a înregistrat o părticică din piesa „Camera mansardată”, pe care cei doi urmau să o lanseze dacă viaţa n-ar fi avut acele planuri dure cu îndrăgitul solist.

„Am lucrat cu Gabi la piesă chiar înainte cu o seară de a avea accidentul. Joi am înregistrat ultimul pasaj şi vineri s-a întâmplat necazul. Am păstrat atâta vreme piesa şi nu ştiu de ce Kerestely a dat-o (n.r. compozitorul Andrei Kerestely a difuzat înregistrarea ieri, la Antena Stars). Oricum, aşteptăm să vedem ce va face casa de discuri Roton, cu care Gabi are contract. Un demo a fost trimis acolo”, a povestit Andrei Tudor pentru Click. La rândul lui, Kerestely a avut veşti bune pentru fani.

“Vocea lui Gabi nu a fost alterată. Este nărăbdător să revină pe scenă. Am vorbit cu el săptămâna trecută şi a fost foarte încântat de piesă. Pregăteşte proiecte frumoase şi colaborări cu artişti din ţară”, a spus Andrei Kerestely la Antena Stars. Aşadar, emoţiile s-au risipit. Cotabiţă va reveni pe scenă şi va practica meseria care l-a consacrat, mai ales că are deja o piesă pregătită. Versurile melodiei „Camera mansardată” sunt scrise de Cristina Trepcea şi vorbesc despre o poveste de dragoste, temă des întâlnită în melodiile lui Cotabiţă.

 

Iată versurile melodiei:

"Eşti pe dinafară/ Timpul trece prin noi/

Cred că e vremea să spui apăsat/

Din ochii tăi văd că e adevărat/

Vino în camera mea mansardată/

Să nu te simţi vinovată/

Vino în camera mea mansardată/

Cum umblă dorinţa"

 

Citeşte şi: Monica Anghel, mărturisiri "bombă" despre Gabriel Cotabiţă! "A fost o minune de la Dumnezeu..."

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ