Gabriel Oprea: România are nevoie de Victor Ponta în funcţia de preşedinte

| 11 iun, 2014

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, afirmă că România are nevoie de Victor Ponta în funcţia de preşedinte şi precizează că alianţa partidului pe care îl conduce cu PSD este una 'corectă', se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, la sediul UNPR a avut loc, miercuri, o şedinţă de lucru a partidului la care a participat preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, alături de preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, reprezentanţi ai conducerii progresiştilor, parlamentarii şi aleşi locali ai partidului.

'Gabriel Oprea a arătat că parteneriatul cu PSD este unul corect şi că prim-ministrul Victor Ponta este omul de care România are nevoie pentru a depăşi o etapă istorică plină de încercări pentru români şi pentru întreaga ţară. De asemenea, Gabriel Oprea a subliniat că România are nevoie de Victor Ponta în funcţia de preşedinte şi că UNPR îşi continuă campania de strângere a un milion de semnături pentru susţinerea acestei candidaturi', se precizează în comunicatul amintit.

Sursa citată arată că în cadrul şedinţei Ponta a spus că se bazează pe sprijinul UNPR în realizarea obiectivelor asumate de către guvernul pe care îl conduce. 

'Premierul Victor Ponta a subliniat faptul că PSD şi UNPR formează o echipă şi vor avea întotdeauna candidaţi comuni la alegeri, în baza protocolului Alianţei de Centru-Stânga şi a mulţumit pentru seriozitatea şi implicarea de care au dat dovadă reprezentanţii UNPR, atât în plan guvernamental, cât şi în plan politic. De asemenea, primul - ministru a salutat profesionalismul şi orientarea statornică a Uniunii spre apărarea interesului naţional, menţionând rolul deosebit de important pe care l-a avut şi îl are preşedintele Gabriel Oprea în acest sens', se mai arată în comunicat.

Totodată, adaugă sursa citată, Ponta a exprimat convingerea că UNPR va fi un partener pe termen lung pentru partidul pe care îl conduce şi pentru guvernare, 'cu atât mai mult cu cât cele două formaţiuni politice împărtăşesc valorile şi principiile stângii moderne europene'.

Cei doi lideri de partid au exprimat, la finalul întâlnirii, dorinţa ca astfel de discuţii să aibă loc cât mai des pentru ca parteneriatul PSD-UNPR să fie 'tot mai strâns' şi să producă rezultate benefice 'pentru guvernare şi, în general, pentru societatea românească'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ