Gabriela Firea, atac la adresa prefectului Capitalei: a primit ordin politic direct de la PNL

| 06 aug, 21:15

 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a primit ordin direct de la sediul PNL să conteste și să atace toate proiectele Primăriei Generale și să o saboteze cât se poate de mult.

 

 

 

”La noi acest comitet s-a convocat extraordinar de greu, asta pentru că domnul prefect a fost în vacanță. Acum văd că are preocupări foarte importante.
Am aflat, pentru că este campanie electorală, că vrea să atace toate deciziile primarului general. Nu-i pasă de nimic! Asta este grija!
Grija prefectului de București este să facă abuzuri. Treceți prin zona Sectorului 2 și vedeți că noi construim pasajul de la doamna Ghica.
El bine, la Prefectură, pentru că s-a dat ordin politic trebuie atacate toate deciziile date la companii, orice proiect. Contractul este deja semnat, dar orice proiect trebuie să fie atacat și blocat.
În ceea ce privește spitalul modular. Spitalul a fost construit, dar domnul prefect a primit ordin direct de la PNL să atace. Asta facem noi la prefectură.
Nu se gândește ce măsuri să ia, cum să facă viața bucureștenilor mai bună, nu există această preocupare, ordinul este să o atacăm pe Firea.”, a spus Gabriela Firea, la România TV, în cadrul emisiunii ”Punctul Culminant”, moderată de Victor Ciutacu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ