Gabriela Firea, atac la Nicuşor Dan: Nici măcar o roată nu s-a mai cumpărat în ultimii patru ani, un volan, orice

| 09 apr, 19:16

Gabriela Firea l-a criticat pe actualul primar al Capitalei Nicuşor Dan şi a acuzat că programele pentru seniori au încetat, parcurile arată foarte rău, iar în transportul public sunt aceleaşi 800 de mijloace de transport achizţionate în mandatul anterior.

 

„Nici măcar o roată nu s-a mai cumpărat în ultimii patru ani, un volan, orice. Absolut nimic”, a completat ea. Firea a remintit despre această „teorie a ţevilor” şi a precizat că „a inventat apa caldă nimeni altcineva decât domnul Nicuşor Dan, care se lăuda că dacă va fi ales, bucureştenii vor avea apă caldă şi acum se laudă că a reabilitat 100 de kilometri de ţevi de apă caldă, însă nu îi ies nici jumătate din acei kilometri care sunt făcuţi din fonduri europene obţinute tot de către social-democraţi.
„Programele dedicate seniorilor au încetat. Niciodată parcurile din Bucureşti nu au arătat ca în ultimii patru ani, dar niciodată. Dispreţ faţă de seniori, faţă de părinţi, faţă de copii. Transportul public în comun aceleaşi 800 de mijloace achiziţionate în mandatul anterior. Nici măcar o roată nu s-a mai cumpărat în ultimii patru ani, un volan, orice. Absolut nimic. Vi se pare că Bucureştiul în ultimii patru ani a fost un oraş prietenos cu tinerii? Nu. În primul rând, tinerii care au vrut să-şi achiziţioneze un apartament în Bucureşti au întâmpinat reale dificultăţi. Vi se pare că a fost un oraş prietenos cu copiii? A promis că va construi zeci de grădiniţe, after-school, copiii nu vor mai învăţa în schimburi. Nu vorbesc de sectoare. Sectoarele şi-au făcut treaba, în special 3 şi 4. Domnul primar general vine şi spune: n-am eu atribuţii, să facă primarii de sectoare. Păi ce să mai facă primarii de sectoare? Oricum domnul Daniel Băluţă şi domnul Robert Negoiţă fac de şapte ori mai mult decât actualul primar, pentru că nu se mişcă nimic din partea Primăriei Capitalei”, a afirmat Gabriela Firea, marţi la Conferinţa de Alegeri a Organizaţiei PSD Bucureşti.
„Şi această «teorie a ţevilor». Păi a inventat apa caldă nimeni altcineva decât domnul Nicuşor Dan”, a continuat Firea
„Pe 28 septembrie cum spunea?! «Dacă mă alegeţi pe 28 septembrie, veţi avea apă caldă». Adică apa caldă era la mine acasă şi nu voiam să o distribui în Capitală. Se laudă că a reabilitat 100 de km, nu ies la socoteală nici jumătate măcar, cu fonduri europene câştigate de noi cei de aici. Noi am muncit pentru un mld fonduri europene. Vreau să văd un cent dacă a câştigat dl primar general. Taie panglici pe proiectele noastre cu fonduri europene pe care le-am muncit noi din această sală. Atâta dispreţ cât a fost în aceşti patru ani în Capitală nu a fost niciodată în peste 30 de ani de la Revoluţie”, a conchis Firea.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ