Gabriela Firea, enervată de un protestatar după şedinţa PSD: Ştiu cine te plăteşte

| 29 mai, 09:11

Gabriela Firea a fost iritată de scandările unui protestatar, la ieşirea de la şedinţa PSD, spunând că are informaţii că acesta este plătit de o persoană care a candidat pe listele europarlamentare ale unui partid.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost interpelată la plecarea din sediul PSD după şedinţa CExN de unul dintre protestatari, ea acuzându-l pe acesta că este plătit de către o persoană dintr-un alt partid să facă astfel de acţiuni de protest. Firea a mai spus că a făcut plângere împotriva acestui protestatar, pentru că ar fi venit şi în faţa casei sale

Bărbatul care a strigat în faţa sediului PSD este Marian Moroşanu, poreclit ”Ceauşescu”, unul dintre protestatarii care au fost aproape în fiecare zi în Piaţa Victoriei.

”Sunteţi o persoană care vă faceţi de râs şi v-am dat şi în judecată. Cine v-a plătit să veniţi aici? Vă spun eu cine v-a plătit. Vreţi să vă spun. Dar ce credeţi că ne e frică de un domn care vine şi ţipă la noi. E o persoană certată cu legea, care a venit în faţa casei mele şi i-am făcut şi plângere. Şi e plătită de o persoană aflată pe lista la europarlamentare a unui partid”, a declarat Gabriela Firea.

În aprilie Marian Moroșanu a lipit un vas de WC pe sigla PSD și a transmis live pe Facebook protestul inedit de la sediul PSD.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ