Gabriela Firea l-a chemat pe "Ceaușescu". De la "cine v-a plătit?", la "vom rezolva cu celeritate"

| 30 mai, 08:39

După ce Gabriela Firea a avut aseară un conflict verbal cu Marian Tivilic Morosanu, cunoscut sub pseudonimul Ceaușescu, primarul general al Capitalei a acceptat astăzi o întrevedere cu membrul Asociatiei 21 Decembrie.

"V-am dat in judecata. Nu mai tipati, ca va faceti de ras. Haideti! Cine v-a platit sa veniti aici? Vreti sa va spun cine v-a platit?" a fost reactia Gabrielei Firea, aseara, după ședința Comitetului Executiv al PSD.

"Primarul General, Gabriela Firea, l-a primit astazi in audienta pe Marian Tivilic Morosanu, membru al Asociatiei 21 Decembrie. In cadrul intalnirii, acesta a avut mai multe solicitari si propuneri pentru revolutionari dar si pentru comemorarea eroilor cazuti in Revolutia din decembrie 1989.

Astfel, acesta a propus ca la intrarile in oras sa fie montate panouri pe care sa scrie "Bucuresti, oras martir", potrivit decretului nr. 40/1990, privind masuri pentru comemorarea eroilor Revolutiei.

Totodata, Morosanu a mai solicitat remontarea, in pasajul Universitatii, a placii comemorative care a fost demontata odata cu renovarea pasajului, care a avut loc in perioada 2007-2008.

Primarul General l-a asigurat pe domnul Morosanu ca problemele semnalate se vor rezolva cu celeritate, toate solicitarile prezentate de acesta urmand a primi raspuns.

Referitor la alte probleme semnalate de Marian Tivilic Morosanu, Edilul Sef a explicat ca o parte din acestea vor fi solutionate de directiile de specialitate din cadrul Primariei Capitalei, iar cele care sunt de competenta altor institutii, vor fi redirectionate pentru solutionare" este comunicatul PMB, remis realitatea.net.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ