Gabriela Szabo, desemnată pentru alegerile în Consiliul Asociației Europene de Atletism

| 06 feb, 15:03

Consiliul Federației Române de Atletism a decis, în unanimitate, în ședința de vineri, desemnarea Gabrielei Szabo pentru alegerile în Consiliul Asociației Europene de Atletism (EAA), la propunerea președintele Ion Sandu. Scrutinul pentru noul Consiliu al forului continental urmează să aibă loc în 10-11 aprilie la Bled (Slovenia).

După votul din Consiliul Federal, ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, care este și în prezent membră a Consiliului EAA, a declarat: "Mă bucură faptul că Federația română de atletism a decisă să-mi acorde onoarea de a reprezenta România în cel mai înalt for de decizie al atletismului european. Am de gând ca în viitorul mandat în calitate de membru al Consiliul Asociației Europene de Atletism să contribui la dezvoltarea atletismului pe plan european, atât prin sensibilizarea factorilor de decizie, cât și prin propuneri de programe de conștientizare a publicului larg. Atletismul este o disciplină sportivă de tradiție în România, iar noi, ca foști atleți, avem datoria să-l susținem și să contribuim la dezvoltarea sa. Mă bucură faptul că voi putea continua proiectele sportive la nivel european și le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată."

Alegerile pentru noul Consiliu Director din aprilie, din orașul sloven Bled, se vor desfășura în cadrul Congresului Atletismului European. Gabriela Szabo deține funcția de membru cu drepturi depline în consiliul forului european din primăvara anului 2011.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ