GAFĂ fără precedent! Tăriceanu candideză la prezidențiale, însă nu știe când sunt alegerile

| 25 iul, 20:38

Gafă fără precedent făcută de Călin Popescu Tăriceanu, în timp ce își anunța candidatura la alegerile prezidențiale din 2019.

Președintele ALDE a afirmat că alegerile prezidențiale din 2019 vor avea loc pe 24 octombrie.

De fapt, alegerile prezidențiale 2019 vor avea loc în 10 noiembrie, primul tur de scrutin, și 24 noiembrie, al doilea tur de scrutin.

”Eu cred că, în pofida faptului că actualul președinte are primul loc în sondaje, poate fi înfrânt în final. (...) Având în vedere modul în care actualul președinte a reprezentat România în ultimii cinci ani de mandat nu cred că merită un al doilea mandat. Nu a fost capabil să reprezinte România. Practic nu a făcut mai nimic decât vizite externe costisitoare. Deci eu cred că trebuie să facem tot ce este necesar ca pe data de 25 octombrie, domnul Iohannis să nu mai rămână la Cotroceni”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ