Gara de Nord are pagină de Facebook. Sosirile şi plecările pot fi văzute online, în timp real

| 26 iun, 2013

Gara de Nord are pagină de Facebook şi tabela sosiri - plecări disponibilă online şi actualizată din minut în minut oferă date complete despre rangul şi numărul trenului, linia de sosire sau plecare, ruta de călătorie, ora de sosire/ plecare, precum şi minutele de întârziere.

Sistemul online de informare a călătorilor este actualizat din minut în minut şi oferă date complete despre rangul şi numărul trenului, linia de sosire sau plecare a trenurilor, ruta de călătorie, ora de sosire/plecare, precum şi minutele de întârziere.

În perioada de probă a acestui proiect (19 - 25 iunie 2013), pagina a înregistrat peste 9.000 de accesări directe.

Pagina de facebook a Gării de Nord a fost creată pentru publicul larg, pentru toţi cei care doresc să cunoască Gara de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic şi cultural.

Gara de Nord este cea mai mare staţie de cale ferată din ţară, unde zilnic sosesc şi pleacă peste 200 de trenuri şi care deserveşte în medie 20.000 de pasageri pe zi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ