Gelu Vișan: Traian Băsescu, un îngeraș pe lângă Klaus Iohannis

| 11 aug, 18:59

Gelu Vișan, unul dintre lideri PMP, susține că fostul președinte Traian Băsescu a fost un îngeraș pe lângă succesorul acestuia la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis.

Declarația a fost făcută, marți după-amiază, la România TV, în cadrul unei emisiuni în care se discuta despre noul Cod Fiscal.

"Victor Ponta îl acuză pe Klaus Iohannis că a plagiat de la Traian Băsescu atunci când a convocat un CSAT în secunda în care premierul pleca din țară", i s-a adresat la un moment dat moderatoarea emisiunii lui Gelu Vișan, politicianul replicând imediat: "Nu, nu există comparație între Klaus Iohannis și Traian Băsescu, pentru că dl președinte Traian Băsescu a fost un îngeraș pe lângă ceea ce este și ceea ce ne-a arătat până în momentul acesta Klaus Iohannis".

Vișan a continuat susținând că, "adoptarea Codului Fiscal, cu reducerea TVA, a devidendelor este un act de patriotism. Victor Ponta îl acuză pe Klaus Iohannis că a trimis un Cod Fiscal înapoi fără să explice de ce. Aici nu este vorba de o problemă politică, ci de o relansarea a unei gândiri economice în România. Ori, cred că la ora la care discutăm, cel care are mari probleme este dl Klaus Iohannis, nu Victor Ponta. Pentru că Victor Ponta dacă a luat decizia să nu demisioneze, și în ceea ce mă privește dacă va fi scos afară de DNA mi se pare o mare lovitură dată democrației, ori, din punctul acesta de vedere, Klaus Iohannis va trebui să-și armonizeze cu partidul său ceea ce s-a întâmplat", a mai spus Gelu Vișan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ