Geoană: Avansarea egalităţii nu este doar o chestiune de dreptate, ci şi o necesitate strategică

| 04 oct, 22:21

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a deschis, miercuri, Conferinţa Anuală a Comitetului NATO pentru Perspectiva de Gen, ocazie cu care a afirmat că ”avansarea egalităţii nu este doar o chestiune de dreptate, ci şi o necesitate strategică”.

 

”O reprezentare echilibrată şi promovarea integrării şi dezvoltarii personale, indiferent de gen, prin deciziile, politicile şi acţiunile noastre, ne consolideaza securitatea şi solidaritatea. Avansarea egalităţii nu este doar o chestiune de dreptate, ci şi o necesitate strategică”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Mircea Geoană.
Secretarul general adjunct al NATO afirmă că ”acţiunea noastră trebuie să fie incluzivă şi cuprinzătoare”.
”Am fost onorat să deschid Conferinţa Anuală a Comitetului NATO pentru Perspectiva de Gen şi să marchez 25 de ani de la înfiinţarea Biroului Consilierilor de Gen, în rândul forţelor noastre armate”, a mai transmias Geoană.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ