Geoană şi Vanghelie şi-au lansat partidul. Cine este şeful formaţiunii

| 09 mar, 15:53

Grupul de inițiativă al noului partid anunțat de nucleul Mircea Geoană - Marian Vanghelie a depus la Tribunalul București documentele pentru înregistrarea în Registrul Partidelor Politice pentru Partidul Social Românesc (PSR).

Potrivit documentelor depuse noul partid este unul de stânga cu doctrină social-democrată. Grupul țintă este format din salariați, tineri și pensionari.

PSR apără drepturile salariaților români, a capitalului românesc și încurajează capitalul străin... se mai spune în documentele depuse.

Mircea Geoană este președintele PSR.

La începutul lui ianuarie a fost lansată Platforma România Noastră. Alături de inițiatori, s-au aflat o serie de parlamentari între care Oana Niculescu Mizil, Radu Popa, Dan Tătaru, Cătălin Croitoru, Petre Petrescu Florentin Gust, Valer Marian. Între inițiatorii grupului, se mai află consilierii lui Mircea Geoană și Marian Vanghelie, Ana Cătăuță și Bogdan Georgescu.

Citeşte şi: Primăvara apar partidele noi: Deputatul Daniel Fenechiu a depus actele de înfiinţare pentru înregistrarea PND

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mar, 17:44
Alexandru Valeriu Pantelimon
O adunatura de tradatori si prostanaci , care se vand pentru a-si acoperi matarapazlacurile dambovitene .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ