George Maior, audiat la DNA în dosarul vizitei lui Liviu Dragnea în SUA: ”A fost o discuție plăcută”

| 11 sep, 10:04

Informație bombă de la DNA. Ambasadorul României în SUA, George Maior, a fost audiat marți după amiază de procurorii anticorpuție. După audieri, acesta a declarat că a fost audiat în calitate de martor în dosarul vizitei lui Liviu Dragnea în Statele Unite.

George Maior a afirmat, după audierea sa la DNA, că dosarul vizează vizita fostului președinte al Senatului în SUA.

Ambasadorul român în Statele Unite a mai spus că a fost audiat în calitate de martor.

”Dosarul este în procedură nu pot să ofer detalii, dar discuția a fost foarte plăcută”, a mai spus acesta.

”Demult timp voiam să vin, discuție foarte plăcută cu domnii procurori, Ce informații există, am dat”, a mai afirmat  Maior.

Audierile au durat aproximativ 3 ore și jumătate.

Conform surselor Realitatea TV, George Maior ar fi audiat ca martor. Cel mai probabil, audierile vizează dosarul Broidy, cel care s-ar fi ocupat de vizita lui Liviu Dragnea și a lui Sorin Grindeanu în Statele Unite.

George Maior ar fi fost întrebat despre această vizită a lui Liviu Dragnea în SUA.

George Maior a ajuns la sediul DNA în jurul orei 15:00.

Elliot Broidy este fundraiserul american care l-a invitat pe Liviu Dragnea în ianuarie 2017 la ceremonia de investire a președintelui Donald Trump.

Realitatea TV a dezvăluit, în septembrie 2017, că ministrul Apărării Mihai Fifor a avut o întâlnire neoficială, în afara programului oficial transmis public, cu controversatul lobbyst Elliott Broidy, în timpul vizitei sale oficiale din SUA.

Elliot Brody este unul dintre primii oameni de afaceri care a donat sume importante pentru campania electorală a lui Donald Trump încă din primele zile când viitorul președinte era creditat cu puține șanse de victorie.

De asemenea, Elliot Brody este proprietarul companiei de comercializare a armelor și sistemelor de apărare Circinius, iar clienții acestei companii au fost informați că pot ajunge să se întâlnească cu președintele Donald Trump.

În martie 2019, autoritățile federale au percheziționat biroul lui Elliot Broidy, omul care i-a intermediat lui Liviu Dragnea "întâlnirea" cu Trump din 2017, căutând documente referitoare la afacerile sale cu oficiali străini și cu parteneri ai administrației Trump.

Tag-uri: DNA, George Maior
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ