Gest frumos făcut de Piedone! I-a achitat datoria la întreţinere celui mai vârstnic locuitor al sectorului 4

| 17 iul, 2014

Primarul Cristian Popescu-Piedone i-a achitat datoria la întreţinere celui mai vârstnic locuitor al sectorului 4, o femeie în vârstă de 105 ani, şi va propune Consiliului Local adoptarea unei hotărâri prin care aceasta să fie scutită viager de la plata taxelor şi impozitelor locale, potrivit unui comunicat al autorităţii locale.

Totodată, primarul sectorului 4 s-a angajat să îi plătească lunar întreţinerea Varvarei Zugravu, care are o pensie de 457 de lei.

Piedone a vizitat-o pe bătrână joi, după ce aceasta i-a scris edilului, solicitându-i sprijinul în ceea ce priveşte rezolvarea unor mici probleme de ordin administrativ cu care se confruntă în gospodăria de care se îngrijeşte singură. Locuinţa femeii necesita verificarea instalaţiei de gaz, cât şi montarea unui senzor care să anunţe o eventuală avarie.

Edilul i-a dăruit bătrânei un buchet de flori, un tort, un radio cu ceas, un coş cu fructe, alimente, un set de pat şi câteva obiecte vestimentare, urmând ca în cel mai scurt timp Varvara Zugravu să primească şi un televizor nou.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ