Gest incredibil făcut de Gigi Becali! Latifundiarul le-a dat BANI combatanţilor din Transnistria

| 22 iul, 11:44

Gigi Becali le-a oferit bani, în 2002, celor care au luptat în Transnistria. Dezvaluirea o face Ilie Carp, tatăl fotbalistului Cătălin Carp, jucător transferat acum două zile de Steaua.

Gigi Becali s-a deplasat in Republica Moldova în 2002, unde a participat la ceremonia organizata pentru implinirea a 10 ani de la confruntarile din Transnistria. Impresionat de eroismul celor care au luptat impotriva Armatei a 14-a, finanţatorul stelist i-a premiat pe acestia.

"Eu ma cunosc domnul Gigi. A fost aici la noi, atunci cand au trecut 10 ani de la conflictul din Transnistria. Eu ma mai ocup si cu patriotismul. Atunci l-am intalnit pe Gigi Becali. Era cu Catalin Zmarandescu. A dat un mic ajutor combatantilor care au luptat impotriva armatei a 14-a. Gigi Becali a stat la ceremonie, chiar daca vremea era destul de potrivnica. I-a ajutat pe combatanti cu o suma de bani, insa nu stiu cat, cert e ca a fost impresionat. A venit comandantul principal si, pentru ca au luptat si au aparat romanismul, combatantii au fost premiati de Gigi Becali”, a povestit Ilie Carp pentru Cancan.

Conflictul din Transnistria s-a desfasurat in perioada 2 martie- 21 iulie 1992. Rusii au participat activ si au dispersat in zona asa numita Armata a 14-a de Garda Sovietica, iar la 2 martie 1992, Mircea Snegur, presedintele moldovean de la acea vreme, a autorizat interventia militara impotriva fortelor rebele, cele care erau ajutate de tupele sovietice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ