Gestul ȘOCANT al unei mame, după ce a aflat că fetița ei mai are puțin de trăit. Vezi efectul INCREDIBIL

| 31 iul, 2014
Puternic afectată de vestea că fetiţa ei nu mai are mult de trăit, o mamă a apelat la un gest disperat pentru a-l salva: i-a administrat ULEI DE CANNABIS.

Terapia cu canabinoide nu este toxică, așa cum este cazul chimioterapiei 

Este terapia-minune care ar putea salva de la moarte milioane de oameni, dar cei care conduc lumea din umbră nu au și nu vor avea niciodată interesul ca populația să afle. Așa pretind adepții teoriei conspirației, care încearcă să demonstreze că, începând cu 1974, guvernul american, în cârdășie cu marii giganți farmaceutici, a ascuns cu bună știință faptul că substanțele canabinoide pot vindeca o boală incurabilă precum cancerul. Constituentul principal psihoactiv din canabis, despre care se spune că, odată ajuns în corp, poate distruge celulele canceroase, este Delta 9-THC (tetrahidrocarbinolul). Alte substanțe active care se regăsesc în canabis sunt carbinolul (CBD) și canabidivarin (CBDV), acesta din urmă fiind, de asemenea, anunțat ca posbil leac miraculos împotriva epilepsiei.

Rachael Garner, mama bebeluşei Nettie Raenetta, a fost anunţată de doctori că fetiţa ei se află într-o stare foarte gravă şi că nu se mai poate face nimic pentru aceasta. Micuţa suferea deja de paralizie cerebrală şi de epilepsie.


Rezervaţi în privinţa şanselor ei de spravieţuire, medicii au anunţat-o pe mamă că fetiţa ei mai are doar câteva zile de trăit după ce a contractat pneumonie.

MAMA I-A DAT BEBELUŞEI CANNABIS


Devastată de vestea primită de la echipa de medici, Rachael a făcut un gest disperat: i-a DAT FETIŢEI ei ULEI DE CANNABIS.


Tânăra mămică citise articole despre PROPRIETĂŢILE CURATIVE ALE CANNABISULUI în jurnale medicale.


Şi spre uimirea tuturor, după o lună de TRATAMENT CU CANNABIS, fetiţa a înregistrat progrese remarcabile.

Garner este farmacistă şi a fost devastată când a auzit ce au sfătuit-o medicii.


"Nu mi-a venit să cred! Nu îi dădeau nici măcar o şansă. Ştiam că TRATAMENTUL CU CANNABIS a ajutat alte persoane şi după ce m-am documentat singură, am fost sută la sută convinsă că acest tratament ar fi nu numai cea mai bună opţiune, dar şi cea mai sigură", a spus mama lui Nettie.


După doar câteva zile de la începerea TRATAMENTULUI CU CANNABIS Nettie a inceput să aibă culoarea unui om sănătos.


"Era ca şi cum s-ar fi trezit la viaţă! A fost vorba de o schimbare dramatică. Fericirea i se putea citi pe chip", a spus fericită mămica.

Nettie suferă încă de la naştere de HIDROCEFALIE sau în termeni mai populari apă la creier. Din cauza acestei boli, micuţa a fost predispusă unor riscuri majore: epilepsie, paralizie cerebrală, întârzieri în dezvoltare, paralizie şi orbire parţială. De atunci, fetiţa a suferit numeroase atacuri cerebrale şi a fost de multe ori dependentă de aparate pentru a trăi.


Bebeluşa a început TRATAMENTUL CU CANNABIS pe 2 iulie şi de atunci, mama ei susţine că atacurile cerebrale au încetat total, micuţa este în stare să îşi ţină singură capul şi că starea ei gerenală este vizibil îmbunătăţită.

Miliarde de dolari au cheltuit, în ultimii ani, guvernul american și complicii lor - marile companii farmaceutice -, pentru a menține canabisul în ilegalitate, deși erau conștienți de efectele benefice ale acestuia. Nici nu se putea altfel, în condițiile în care e vorba de o afacere în care se învârt zilnic sume imense de bani. Și de pe urma căreia politicieni, oameni de afaceri și șefi ai marilor firme de medicamente și-au băgat în buzunare de zeci de ori mai mult, de pe urma cercetărilor și a medicamentelor pentru vindecarea cancerului, pe care le vând în toate colțurile lumii. După cum susțin statisticile internaționale, 80% din câștigurile uriașe ale giganților farmaceutici provin tocmai de pe urma comercializării medicamentelor de vindecare a acestei crunte maladii.

Nixon știa din 1974

Se pare că lucrurile au stat cam așa: în 1972, fostul președinte american Richard Nixon, pornit să înceapă un război pe viață și pe moarte împotriva drogurilor, cu un buget uriaș, a comandat unor experți de la Medical College of Virginia un studiu prin care urma să demonstreze că și canabisul, nu doar tutunul, este vinovat de cancerul la plămâni. După doi ani, în 1974, cercetătorii i-au adus la cunoștință rezultatele muncii lor, complet opuse față de ce spera liderul de Casa Albă. Studiul demonstra că, odată ajunse în organism forme concentrate de ulei de canabis, acestea atacă celulele cancerigene și chiar le întăresc și întineresc pe cele sănătoase. Concluzia era mai mult decât relevantă: aceasta este metoda perfectă de vindecare a cancerului, uleiul de canabis acționând eficient asupra diferitelor forme ale bolii, fără efectele nocive pe care le dă chimioterapia. Uleiul de canabis nu face doar minuni în cazul tumorilor, ci poate combate și un alt „inamic” de temut, prcum stafilococul auriu (MRSA), spuneau autorii studiului. Decepționat, Nixon s-a făcut că nici nu i-a trecut vreodată prin mână acest studiu, trecându-l în categoria „documente clasificate”.

Canabis Sativa și Canabis Indica

Canabinoidele sunt un grup de 21 de substanțe chimice produse doar de Canabis Sativa (cânepă sau marijuana) și de Canabis Indica. Aceste componente ale plantei pot fi indicate drept fitocanabinoide. Chiar dacă Delta 9 - tetrahidrocarbinolul (THC) este principalul ingredient psihoactiv, există și alți compuși cu activitate biologică, precum carbinolul. Studiile efectuate pe șoareci au aratat potențialul canabinoidelor de a proteja împotriva inflamării colonului şi în reducerea riscului de cancer de colon. De asemenea, THC-ul a reușit să repare celulele deteriorate și să le ucidă pe cele bolnave în cazul cancerului de ficat. Tot experimentele de laborator au dovedit efectele antitumorale asupra celulelor cancerului mamar, uterin, testicular sau al pancreasului. Delta 9-THC acţionează și asupra celulelor cancerului pulmonar. În urma experimentelor pe animale, s-a mai observat că Delta-9-THC şi alte canabinoide stimulează pofta de mâncare, ajutând la creșterea în greutate a pacienților cu cancer avansat, dar și la ameliorarea durerilor.

O nouă clasă de medicație

În timp ce giganții farmceutici fac lobby masiv pentru ca miracolul ascuns în uleiul de canabis să rămână doar o legendă, tot mai multe studii arată că aceste canabinoide „reprezintă o nouă clasă de medicație anticancer, care întârzie răspândirea cancerului, inhibând angiogenezele (formarea de noi celule sângeroase care hrănesc o tumoare)” și răspândirea metastazelor. Aceasta este concluzia specialiștilor, într-un raport publicat în revista de specialitate „Mini-Reviews in Medicinal Chemistry”.

„Canabinoidele dau speranța unei terapii non-toxice și care poate amenința formele agresive de cancer, fără niciunul dintre efectele dureroase ale chimioterapiei”, susține Dr. Sean McAllister, cercetător la Pacific Medical Center, din San Francisco.

Ajutor de la fundații

„Phoenix Tears”, cu sediul în Colorado, este o fundație ce reunește o serie de experți în domeniul cercetării canabinoidelor, decisă să creeze spații standardizate de tratament pentru unii pacienți. Alături de fundație, ONG-ul „Patient out of Time”, din care fac parte medici și pacienți, încearcă de ani buni să promoveze folosirea canabisului în tratamentele medicale, asigurând accesul bolnavilor la terapia cu canabinoide. Fundația Phoenix încearcă să câștige încrederea oamenilor, prezentând drept dovadă zeci de mărturii ale celor care povestesc cum s-au vindecat cu ajutorul uleiului de canabis.

Leac și pentru epilepsie

La fel par să stea lucrurile și în cazul canabidivarinului (CBDV), altă substanță canabinoidă, despre care cercetătorii britanici susțin că reduce în mod semnificativ numărul crizelor convulsive, fără a provoca efectele secundare tipice medicamentelor folosite de epileptici, precum tremuratul necontrolat. Studiul publicat în British Journal of Pharmacology arată că CBDV a amânat şi a redus crizele convulsive şi atunci când era folosit alături de medicamentele obişnuite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 aug, 2014
tatiana
foarte interesant articolul

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ