Gheorghe Hagi, în război cu Zoltan Kovacs: "Ianis mi-a spus că l-a pus să-i care costumul"

| 01 apr, 13:58

Gheorghe Hagi a organizat o conferință de presă în care a dezvăluit ce i-a relatat fiul său, Ianis Hagi, despre coordonatorul loturilor de juniori de la FRF, Zoltan Kovacs.

"Am făcut foarte bine cu scrisoare adresată domnului Iordănescu. Tot ce s-a întâmplat la U 17 nu are legătură cu partea administrativă, ci cu partea tehnică. Domnul Iordănescu, din ce știu eu este șeful comisiei tehnice. De asta i-am trimis lui scrisoarea, e o chestiune tehnică. 

Când a plecat Ianis cu U 17 mi-a mai zis ceva de am rămas mască. În aeroport, când a fost turneul din Andorra, a fost chemat de Răducioiu, pentru că domnul Kovacs a chemat căpitanul echipei, și domnul Kovacs i-a spus să-i care costumul.  L-am întrebat cum de a acceptat așa ceva și a spus că așa i-a zis Mister. Vă dați seama la ce umilință a ajuns. Nu mai vorbesc la ce umilințe a fost supus. 

Echipa a fost terminată mental. Până acum s-au făcut performanțe, până la acest turneu final. Înainte să vină Bogdan Vintilă, echipa nu a jucat niciodată cu aceeași formație. Nu mai știau ce să-i zică lui Ianis ca să nu joace. 

Noi suntem Generația care v-a făcut fericiți, care a făcut istorie. Eu nu sunt statuie, eu sunt legendă. Nici nu vreau statuie, eu sunt legendă", a spus Gheorghe Hagi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ