Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, a făcut INFARCT după gratii

| 20 ian, 16:24

In varsta de 61 de ani, Gheorghe Stefan, alias Pinalti, a facut infarct in inchisoare, acolo unde se afla de aproape trei luni, fiind acuzat de evaziune fiscala in "Dosarul Microsoft" . In doar cateva zile, fostul primar a slabit 12 kilograme.

"Nu prea mananca, nu suporta conditiile. El a fost mereu obsedat de curatenie, i-a placut sa aiba spatiu. Nu suporta sa imparta celula, nu suporta sa stea inchis, ii este groaza de ce vede in inchisoare. Nu reuseste sa se obisnuiasca, sa se mobilizeze. A dat jos aproximativ 12 kilograme, a ajuns de nerecunoscut. Ia medicamente pentru inima si pentru tensiune in fiecare zi", a declarat un apropiat al afaceristului, pentru CANCAN.ro.

Noi DEZVĂLUIRI în dosarul Microsoft. Elena Udrea: Victor Ponta a luat bani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 ian, 18:20
soldoveanu betiv,cazut pe scari
cand moare,inecat in banii furati ?
mahalagiule,dute in mata de criminal !!!!!!,ai o moaca de satan,fara scula.ba borfasule nenorocit la osuar,sa la 2m.acolo este de tini si di
chircoana curvea vasilica de la sisilica,rezerva 666.huo,betivilor
20 ian, 17:51
florin
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! Primele castiguri au fost acordate! Oferim imediat contract legal! Avem dovada castigurilor! NU e joc pyramidal si NU e MLM! Castigati garantat cel putin 300 de dolari, lunar lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va trimitem mai multe detalii, dupa ce trimiteti textul “ Info” la adresa de email: [email protected]
20 ian, 18:22
PINALTI
ESTI O NEBUNA,DE JILAVA
DUTE DRACULUI CU RECLAMA DE MARMELADA,,ESTI SISI,LA CAP

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ