Gigi Becali a ieşit din închisoare: Prima zi de muncă la Academia Hagi

| 28 apr, 2014

Gigi Becali a iesit, luni dimineata, din Penitenciarul Poarta Alba. Latifudinarul nu a fost eliberat, ci a inceput munca la Academia de fotbal a lui Gica Hagi, scrie ziare.com.

Surse autorizate au dezvaluit pentru Ziare.com ca Becali a fost transportat in localitatea constanteana Ovidiu, acolo unde este situata Academia lui Gica Hagi.

Sursele citate mai spun ca finantatorul Stelei nu a fost pus la "munca de jos", ci a luat in primire un birou amenajat special pentru el, in care isi va desfasura activitatea de-acum inainte.

"Noi avem un contract semnat cu penitenciarul care prevede ca numai dansii pot oferi detalii despre detinuti", a declarat Ciprian Mihai, ofiterul de presa al Academiei, pentru Ziare.com.

Gigi Becali se afla incarcerat in Penitenciarul Poarta Alba, din judetul Constanta, acolo unde executa o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare. El a incercat sa iasa din inchisoare inca de la inceputul acestui an, atunci cand Academia Hagi a solicitat penitenciarului un numar de detinuti pentru diverse munci.

Becali nu a fost selectat in primul "lot" de condamnati care au ajuns sa munceasca in cadrul academiei din Ovidiu, insa sansa i-a suras acum.

Finantatorul campioanei este transportat dimineata la locul de munca, lucreaza fara a fi supravegheat de gardienii inchisorii si se intoarce seara in celula.

Reprezentantii Academiei Hagi si cei ai Penitenciarului Poarta Alba nu au putut fi contactati pana in acest moment pentru a confirma informatia celor de la ziare.com

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ