Gigi Becali află mâine dacă va fi eliberat temporar

| 18 iun, 2013

Tribunalul Bucureşti decide miercuri dacă admite cererea lui Gigi Becali de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare din dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Tot mâine judecătorii vor judeca şi solicitarea de contopire a acesteia cu cea din dosarul "Valiza".

Cererea finanţatorului Stelei de întrerupere a pedepsei a fost judecată luni, iar instanţa a stabilit că se va pronunţa asupra acesteia miercuri.

Luni, Gigi Becali a spus în faţa instanţei că una dintre fiicele sale împlineşte 18 ani în 7 iulie şi că doreşte foarte mult să participe la majoratul acesteia.

Avocaţii lui Gigi Becali au spus în faţa instanţei că omul de afaceri ar trebui lăsat în libertate timp de trei luni pentru a gestiona şi a-şi pune ordine în afacerile pe care le are. În replică, procurorul prezent la şedinţa de judecată a combătut fiecare argument al apărării şi a arătat că Gigi Becali este acţionar al societăţilor menţionate de avocaţi, dar nu le-a administrat niciodată în mod direct, această activitate fiind făcută în locul său de consiliile de administraţie ale firmelor sale sau de administratori judiciari.

Gigi Becali a arătat că, în opinia sa, poate fi lăsat trei luni în libertate, pentru că o astfel de situaţie nu ar ar ofensa opinia publică şi nici nu ar crea o stare de pericol social, precizând că a făcut donaţii şi acte de caritate de-a lungul anilor.

El a mai arătat că nu putea participa în consiliile de administraţie ale acestor societăţi pe care le deţine pentru că ar fi fost acuzat de conflict de interese, dată fiind calitatea sa de europarlamentar şi, ulterior, de deputat.

Gigi Becali s-a plâns că statul român a fost rău cu el şi că tot ce îşi mai doreşte acum este să-şi facă ordine în afaceri, după care să se întoarcă în penitenciar şi să execute pedeapsa.

Avocaţii au depus în 7 iunie, la Tribunalul Bucureşti, cererea de întrerupere pentru trei luni a pedepsei de trei ani de închisoare primite de Gigi Becali.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ