Gigi Becali nu va fi încă transferat la închisoarea Poarta Albă

| 11 sep, 2013

Administraţia Naţională a Penitenciarelor a decis să reanalizeze cererea lui Gigi Becali de a fi transferat de la închisoarea Jilava la penitenciarul Poarta Albă după ce se vor finaliza cauzele aflate pe rolul instanţei de judecată din Bucureşti, în care etse citat. Astfel, finanţatorul echipei Steaua rămâne la Jilava.

Gigi Becali, aflat în prezent în custodia Penitenciarului Bucureşti Jilava, a depus, la 26 august, o cerere de transfer într-o altă unitate de detenţie.

Becali dorea transferarea sa la Penitenciarul Poarta Albă, după ce au apărut mai multe imagini cu el filmate cu telefonul mobil în incinta închisorii.

Gigi Becali este condamnat la pedepse cu închisoarea în mai multe dosare şi are de executat trei ani şi şase luni de detenţie.

În urmă cu două săptămâni, România TV a transmis primele imagini  cu Gigi Becali în închisoare. În acestea se poate observa cum Becali stă de vorbă, în curtea închisorii, cu alţi deţinuţi, păstrând acelaşi ton şi autoritate cu care s-a făcut remarcat în libertate.

"Bă, dar dacă nu vrea, nu vrea! Păi dacă glumesc eu, şi tu glumeşti? Eşti şmecher tu. Şii ce faci tu, dacă te-am luat eu, gata, ţi-ai luat lumea în cap? Băi Viorele, aşa e. Om la puşcărie, supărat, îl iei tu la mişto. Ah, că îi zic eu, îi zic eu, lui îi place când îi zic eu. Îi zice Gigi Becali, orice îi zice Gigi Becali, lui îi place. Zi mă mie, ca să nu mai ai tu şef. Îmi zici mie, eu judec. Eu judec, imediat judec. Ai probleme cu ăştia pe aicea? Dacă ai să îmi zici, da? O să îţi pun eu avocat. Da? Asta e, ce să îţi fac, dacă nu ai fost cuminte. Când graţiezi, se graţiază şi faptele şi ce ai zis tu, toate", spune Becali în timp ce este filmat.

În data de 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în dosarul "Valiza", el având la activ alte două condamnări de doi ani, respectiv trei ani, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi dosarul privind sechestrarea de persoane.

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a declarat că raportul Corpului de Control privind aceste imagini va fi gata în această săptămână, urmând să vadă ce propuneri vor fi făcute pentru limitarea acestui fenomen.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ