Gigi Becali, pierdere de MILIOANE DE EURO. Decizie dură a INSTANŢEI

| 28 dec, 20:44

Gigi Becali are probleme în afaceri. Tribunalul Bucureşti i-a respins recent o cerere prin care solicita eliberarea titlurilor de proprietate pentru mai multe hectare situate în Sectorul 1 al Capitalei.

Gigi Becali pierde astfel câteva milioane de euro în condiţiile în care valoarea terenurilor în zona de nord a Bucureştiului este destul de ridicată. latifundiarul încearcă de cel puţin zece ani să intre în posesia mai multor parcele de teren pe lângă cele aproximativ 20 de hectare pe care le deţine în sectoarele 1 şi 2, iar la un moment dat a intrat în conflict şi cu fostul primar, Andrei Chiliman, anunţă SpyNews.

Decizia instanţei este doar o ultimă lovitură pentru Gigi Becali. Fiscul i-a confiscat banii din Dosarul Valiza, eliminarea Stelei din cupele europeneînseamnă alte milioane ratate, iar multe dintre firmele lui se află în procedura de insolvenţă sau înregistrează pierderi semnificative.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ