Gigi Becali rămâne închis de ziua lui. Solicitarea de eliberare pentru 24 de ore a fost respinsă

| 25 iun, 2013

Solicitarea lui George Becali de a i se permite să iasă din închisoare pentru 24 de ore a fost respinsă marţi de Penitenciarul Bucureşti - Jilava, a declarat, pentru AGERPRES, avocatul lui Becali, Pavel Abraham.

El a precizat că marţi a primit o informare de la Penitenciarul Jilava prin care era anunţat că solicitarea a fost respinsă deoarece din 14 iunie au apărut norme care precizează contextul în care poate fi acordată permisiunea de a părăsi penitenciarul.

'Pe 14 iunie a apărut o decizie care condiţionează acordarea acestei permisii de obţinerea unui număr de 60 de credite, evaluate în activităţi specifice mediului carceral, or din analiza pe care dânşii au făcut-o rezultă că domnul Becali până acum a obţinut doar cinci credite şi astfel nu poate să fie satisfăcută solicitarea noastră. De regulă, recompensa cu permisiunea de ieşire din penitenciar se acordă numai după o perioadă de cunoaştere şi evaluare în cadrul aceluiaşi loc de deţinere de cel puţin patru luni înaintea analizării în cadrul comisiei a celorlalte criterii. Deci a apărut o reglementare nouă acum şi în raport de asta au condiţionat acordarea permisiei de aceste elemente - numărul de credite şi termenul de regulă de patru luni', a spus Abraham.

El a amintit că solicitarea lui Becali a fost depusă la penitenciar pe 20 iunie şi că marţi e ziua de naştere a clientului său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ