Gimnastică: Larisa Iordache, campioană naţională la paralele. Andrei Muntean, campion la inele

| 08 sep, 2013

Larisa Iordache, de la CS Dinamo, a câştigat medalia de aur în finala probei de paralele, în timp ce în finala de la sărituri s-au consemnat două învingătoare, Anamaria Ocolişan şi Laura Jurca, ambele de la CNS Cetate Deva, în primele două finale feminine pe aparate din cadrul Campionatelor Naţionale de Gimnastică, care au avut loc astăzi în Capitală.

În finala de la paralele, Larisa Iordache s-a clasat pe primul loc, cu 13,475 pct, chiar dacă a căzut de pe aparat. Pe locurile următoare au terminat Daniela Ciurusniuc (CSA Steaua), 13,275 pct, şi Andreea Iridon (CNS Cetate Deva), 13,225 pct.

Finala feminină de sărituri a avut două învingătoare, Anamaria Ocolişan şi Laura Jurca, ambele de la CNS Cetate Deva, care au primit fiecare 13,950 pct. Bronzul a fost obţinut de Dora Vulcan (CS Dinamo), 13,850 pct.

Dinamovistul Andrei Muntean a câştigat medalia de aur în finala de inele, cu 15,450 pct, fiind urmat de Cristian Băţagă (CSM LPS Bistriţa), 15,400 pct. Pe locul 3 s-au clasat doi concurenţi, Laurenţiu Nistor (CSM LPS Bistriţa), şi Vlad Cotună (CSM Lugoj), ambii cu 14,150 pct.

Stelistul Ovidiu Buidoso s-a impus clar la cal cu mânere, 14,600 pct, în timp ce medalia de argint i-a revenit lui Flavius Koczi (CS Dinamo), cu 14,200 pct, iar bronzul a intrat în posesia lui Cristian Băţagă, cu 13,500 pct.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ