Giurgiu: Un candidat la o primărie a fost rănit într-un accident produs chiar în fața secției de votare

| 05 iun, 15:37

Un grav accident rutier a avut loc în localitatea Cosoba, din judeţul Giurgiu. Unul dintre candidaţii la primărie şi un membru al familiei acestuia au fost răniţi, informează B1 TV. Accidentul s-a produs chiar în faţa secţiei de votare.

Candidatul se afla în fața secției alături de fiica sa. Pe șosea, un șofer a făcut un viraj la stânga și a intrat din greșeală în altă mașină, iar aceasta a ricoșat într-un al treilea autoturism. Acesta din urmă a intrat în pietoni, printre ei aflându-se și candidatul și fiica sa.

Medicii au ajuns la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale, iar polițiștii pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs accidentul. Niciunul dintre șoferi nu consumase alcool.
Ulterior, una dintre rudele candidatului a postat pe Facebook un mesaj în care susținea că acesta, înainte de accident, a fost amenințat cu moartea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ