Golgheterul Zlatan Ibrahimovic intenţionează să rămână la PSG

| 15 mai, 2013

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, golgheter acest sezon în Ligue 1, intenţionează să joace la PSG, noua campioană a Franţei, şi în sezonul viitor, relatează agenţia Reuters.

Ibrahimovic, autor a 27 de goluri în Ligue 1, a lăsat să se înţeleagă că nu doreşte să plece de la PSG, care a cucerit în acest sezon un nou titlu, primul din 1994 încoace.

''Multă lume îmi pune această întrebare, despre viitorul meu. Dar mai am încă 2 ani de contract aici la Paris, iar clubul va continua să progreseze şi devine din ce în ce mai mare. Personal, mă simt parte a acestui proces. Sper că echipa va continua să se dezvolte şi să împlinească speranţe şi vise'', a declarat internaţionalul suedez.

Venit de la AC Milan în vara trecută, Ibrahimovic a ajutat clubul parizian să câştige titlul şi să atingă sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

După succesul din Ligue 1 au existat mai multe zvonuri că nume de top vor părăsi clubul, inclusiv antrenorul Carlo Ancelotti, dorit de Real Madrid.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ