Google Chrome are o surpriză pentru toţi utilizatorii săi

| 08 mar, 20:40

Vrei să fii în permanenţă la curent cu ultimele informaţii dintr-un anumit domeniu, dar nu ştii când anume fac publicaţiile actualizări la anumite articole? Google Chrome rezolvă şi această problemă.

De multe ori, redactorii precizează că ştirea a primit un update, dar există şi momente în care acest aspect este trecut cu vederea. Pentru astfel de momente, extensia Chrome, Transparent, este extrem de utilă.

Această extensie Google Chrome prezintă modificările aduse articolelor pe mai multe site-uri de știri cunoscute. Modificările sunt evidențiate în culori diferite pe aceeași pagină, astfel încât să puteți spune dintr-o singură privire ce s-a adăugat și ce s-a omis din cea mea recentă versiune.

Dacă un articol a fost cenzurat sau au fost adăugate precizări după ce a fost postat, veți fi în măsură să vedeți modificările într-o clipă. Extensia de pe bara de instrumente dezvăluie schimbările făcute asupra articolului. Dând click pe fiecare titlu din meniu vei vedea evidenţiat cu verde informaţiile noi, în vreme ce cele şterse vor fi cu roşu.

Citeşte mai departe pe Noobz.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ