GOOGLE şi-a modificat logoul

| 21 sep, 2013

Motorul de căutare online GOOGLE şi-a modificat uşor logoul începând de joi, păstrând culorile albastru, roşu, galben şi verde, însă în nuanţe mai pale şi renunţând la efectul de relief.

Schimbarea nu este una revoluţionară şi are loc după ce rivalul său grupul de internet Yahoo! a făcut acelaşi lucru, la începutul lunii septembrie. Tot la începutul lunii septembrie, mici modificări au fost operate la nivel de interfaţă asupra motorului de căutare Bing al Microsoft, relatează bbc.co.uk.

Modificarea logoului Google a fost anunţată discret pe blogul oficial al motorului de căutare american, alături de mici schimbări în bara de navigare neagră din partea superioară a ecranului: "Paleta de culori a devenit mai subtilă, la fel şi literele logoului Google".

Un purtător de cuvânt al Google a declarat că modificări similare vor fi operate "treptat" şi la celelalte produse ale companiei.

Google nu şi-a mai modificat logoul principal din 2010. În schimb, Google sărbătoreşte diverse personalităţi marcante din lume şi momente care au schimbat istoria prin logouri speciale - animate, interactive etc. - numite "doodle".

Nu toţi utilizatorii pot vedea noul design al logoului, noua interfaţă urmând să devină activă pentru toţi userii Google în următoarele săptămâni.

Google, proprietarul celui mai popular motor de căutare pe internet, a lansat în ultimii ani noi servicii pentru atragerea de noi utilizatori şi venituri. Fondat în 1998, de absolvenţii Universităţii Stanford Larry Page şi Sergey Brin, motorul de căutare Google este în prezent o companie activă pe toate marile pieţe globale. Google are sediul central în Silicon Valley şi birouri în America de Nord şi de Sud, Europa şi Asia.

Google a deschis, pe 1 noiembrie 2010, un birou în Bucureşti, echipa din România fiind coordonată de Dan Bulucea.

Tag-uri: doodle, Google, interfata, logo
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ