Google vrea să creeze propria televiziune online

| 17 iul, 2013

Google, operatorul celui mai popular motor de căutare la nivel mondial, discută cu companii media înfiinţarea propriului său serviciu de televiziune online, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Serviciul ar oferi utilizatorilor programe TV care ar ocoli abonamentele la servicii prin cablu, au spus sursele, precizând că discuţiile, care se referă şi la probleme legate de pirateria online, sunt preliminare.

Google lansează noi servicii pentru atragerea de noi utilizatori şi venituri, prin parteneriate în domeniul conţinutului, în vederea furnizării de muzică, filme şi show-uri TV. Totodată, reţelele de televiziune caută noi mijloace pentru a tenta utilizatorii tineri, înclinaţi să vizioneze show-uri şi filme pe smartphone-uri şi tablete PC.

Serviciul TV online al Google ar fi similar cu unul dezvoltat de Intel, care urmează să fie lansat în acest an, transmite Bloomberg. Un purtător de cuvânt al Google, Leslie Miller, a refuzat să comenteze.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ