Gorghiu (PNL): Legea pensiilor nu poate deveni realitate în octombrie

| 05 oct, 19:44

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat joi, la Timișoara, că legea pensiilor va fi un ''eșec răsunător în grădina PSD'' și că nu poate deveni realitate în luna octombrie.

''Este un subiect care va deveni un eșec răsunător în grădina PSD. Legea pensiilor va fi legea cea care va reprezenta cel mai mare cost pentru PSD, pentru că este tratată cu relaxare de o inconștiență pe care rar am mai văzut-o la PSD'', a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferință de presă.

Conform senatorului de Timiș, întrucât nu există un studiu de impact, dar legea este finalizată, PSD fie mizează pe banii Pilonului 2 de pensii, fie va urma un gest similar celui de scumpire a carburanților.

''Fie se mizează pe banii din Pilonul 2 de pensii, fie trebuie să ne așteptăm că se va repeta prestația PSD de la scumpirea carburanților'', a spus Gorghiu.

Parlamentarul liberal a remarcat faptul că, miercuri, au ieșit mii de sindicaliști în stradă, pentru că ei știu că prin legea salarizării, promovată de PSD în parlament, ''veniturile lor vor scădea și nu vor crește'', dar în cazul pensionarilor este vorba despre ''cinism și o chestiune inumană rușinoasă''.

''Gândiți-vă cum vor fi pensiile, în condițiile în care această lege nu are un studiu de impact în acest moment. (...). Aici vorbim despre pensionari, persoane în vârstă; acest lucru este de un cinism extraordinar și de o chestiune inumană și rușinoasă'', a punctat senatorul PNL.

Alina Gorghiu și-a exprimat convingerea că, deși ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, și liderul PSD, Liviu Dragnea, declaraseră că în octombrie această lege va deveni realitate, acest lucru nu va fi posibil.

''Nu luna octombrie — cum declaraseră Olguța Vasilescu și Liviu Dragnea — va fi cea în care această lege va deveni realitate, pentru că nu au cum, nu au niciun indicator pentru a putea pune în aplicare această lege'', a susținut Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ