Gorghiu: Îi arunc mănuşa lui Vanghelie să candideze la sectorul 5, dacă mai are ceva de demonstrat în politică

| 14 apr, 21:19

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, că Marian Vanghelie ar trebui să candideze la Primăria sectorului 5, dacă mai are ceva de demonstrat în politică, însă a punctat că nu are niciun fel de emoţie deoarece reprezentantul liberalilor Ovidiu Raeţchi este unul puternic.

"Într-o anumită parte a sectorului 5, într-o anumită parte a subconştientului, Marian Vanghelie există. Însă există acest mit, care vă asigur că este doar un mit. Eu nu am niciun fel de emoţie vizavi de intrarea lui Marian Vanghelie în această campanie electorală, ba chiar cred că orice fel de competiţie suplimentară pe partea stângă este sănătoasă. Marian Vanghelie nu a fost niciodată dreapta în sectorul 5, nu a fost niciodată un adversar la modul foarte serios pentru PNL, chiar dacă a câştigat. Cred că de fiecare dată PNL poate nu a avut cea mai bună şi activă prezenţă în acest sector, nu vorbesc de ultimii ani, când am accelerat şi am reformat organizaţia PNL sector 5. (...) Îi arunc mănuşa lui Marian Vanghelie să nu se gândească la Capitală, să se gândească la sectorul 5, dacă mai crede că are ceva de demonstrat în politica românească", a spus Gorghiu, apreciind că PNL are în persoana lui Ovidiu Raeţchi un candidat puternic la sectorul 5. 

La rândul său, liberalul Ovidiu Raeţchi a susţinut că este esenţial ca Marian Vanghelie să intre în bătălia pentru Primăria sectorului 5. 

"Din punctul meu de vedere este esenţial ca domnul Vanghelie să intre în cursă, pentru că am risipi, în primul rând, orice clişeu pe tema sectorului 5, că este un sector cu electorat îndoielnic, în care rezolvi lucrurile, în care dai nişte mici electorali şi nişte telefoane. Nu este aşa. Eu (...) am întâlnit oameni de o calitate excepţională, intelectuali, care vor o schimbare. Fără Marian Vanghelie în competiţie, fără ca el să fie învins, mitul ar persista. (...) Marian Vanghelie trebuie să devină istorie acum în 2016, astfel încât să nu poată să revină şi să nu planeze asupra sectorului 5 vechile suspiciuni. (...) Îl rog pe Marian Vanghelie să intre în această competiţie şi îi promit să îl înving", a afirmat el.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ