Gorghiu: Lista finală a candidaţilor PNL va fi prezentată, probabil, la începutul lunii octombrie

| 19 sep, 15:38

Listele de candidaţi ai Partidului Naţional Liberal la alegerile parlamentare vor fi finalizate de filialele judeţene până pe 30 septembrie, iar lista finală va fi prezentată, cel mai probabil, la începutul lunii octombrie, a declarat luni copreşedintele PNL Alina Gorghiu.


"Este un procedeu în derulare. Se fac analize, sondaje de opinie, urmează să aibă loc o şedinţă şi vom vedea atunci care va fi opţiunea judeţului. Abia pe urmă vine în BPN lista de la fiecare judeţ şi o vom valida într-o anumită măsură sau alta, pentru că este foarte posibil ca în urma evaluărilor, vulnerabilităţilor unui candidat sau ale altuia să nu conservăm în totalitate lista cu care vin filialele judeţene", a precizat Gorghiu, luni, la finalul BPN al PNL, întrebată despre stadiul listelor de candidaţi ai liberalilor la parlamentare. 

Copreşedintele PNL a adăugat că în prezent nu cunoaşte "nicio listă". "Înainte de 30 septembrie, credeţi-mă, nu veţi şti nicio listă de la judeţ, iar noi probabil că la începutul lunii octombrie vom face publică lista noastră finală ", a spus Gorghiu. 

Despre o eventuală variantă ca ea să fie cea care deschide lista de candidaţi ai PNL la Camera Deputaţilor, Alina Gorghiu a spus: "Voi candida într-o filială în care rezultatul a fost foarte prost (la locale - n.r.)". "Nu vreau să credeţi că fug de răspunderea unei candidaturi grele, chiar dacă unii şi alţii mi-au sugerat să merg într-o filială cu un scor mare. Nu, voi rămâne într-o filială în care va fi o luptă foarte - foarte grea", a explicat copreşedintele PNL.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ