Grecia-România. Politicienii se pregătesc pentru meciul de la Atena al Naţionalei

| 09 noi, 2013

Cei mai importanţi politicieni sunt cu ochii pe meciul Naţionalei pentru calificarea la Campionatul Mondial.  Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, spune că îşi va lua câţiva colegi şi vor merge chiar la Atena. Alţii spun că vor urmări meciul în direct la România TV.

"O să mă deplasez împreună cu câţiva parlamentari pentru meciul de fotbal, în Grecia, la Atena. Mă bucur că dumneavoastră aţi găsit resursele financiare să transmiteţi. O să aveţi un rating incredibil", a declarat Valeriu Zgonea, potrivit RomâniaTv.net.

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, vrea să îmbine utilul cu plăcutul la vizita în Grecia. "Eu am o invitaţie de la ministrul grec de Externe. Să vedem dacă îmi propune să vin în ziua de 15", a spus Corlăţean. "Aş vrea să fiu la faţa locului. Dacă nu, o să vă urmăresc", a spus ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Marian Vanghelie este indecis asupra locului în care va vedea meciul. "Aş intenţiona să merg. Nu mă uit la meciuri decât când joacă naţionala României. Am fost şi îmi place să mă duc pe stadion", a precizat primarul sectorului 5.

Cei care nu vor merge până în Grecia pentru meci, vor sta cu ochii pe televizor. "România TV dă în direct meciul? Ce tari sunteţi. Ce bine, că înseamnă că-l prind şi eu că nu prind toate canalele de sport. Hai România! Hai băieţii! Balonul e rotund...", a spus deputatul PSD Mihai Sturzu.

Iar liderul PNL Crin Antonescu are şi un pronostic. "Cu grecii chiar avem o şansă să câştigăm. Echipele antrenate de Piţurcă, atunci când câştigă, o spun cu simpatie pentru Piţurcă, câştigă în general cu 1-0. 2-1 însă!", a prezis preşedintele Senatului.

Reprezentativa României întâlneşte Grecia în barajul de calificare la CM 2014. Meciul tur, programat pe 15 noiembrie, la Pireu, va fi transmis în direct de România TV. Returul se va disputa pe 19 noiembrie, pe Naţional Arena.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ