Grecii vor investi 7 milioane de euro în construcţia unei clădiri din zona Calea Floreasca

| 24 mai, 2013

Omul de afaceri grec Gkotsis Anastasios, care a dezvoltat în Bucureşti clădirea de birouri Polonă 68, va investi circa 7 milioane de euro pentru construcţia unei clădiri de birouri în zona Calea Floreasca, pe un teren achiziţionat anul trecut de la compania Willbrook Internaţional.

"Suntem aproape de începerea construcţiei unei clădiri de birouri, cu o suprafaţă de circa 8.000 de metri pătraţi. Investiţia alocată pentru acest proiect este de circa 7 milioane de euro, susţinută din fonduri proprii. Construcţia este programată să fie finalizată în trimestru trei din 2014", au declarat agenţiei Mediafax reprezentanţii Ethos House, citaţi de Economica.net, firmă prin intermediul căreia omul de afaceri dezvoltă imobilul respectiv.

Terenul de circa 1.500 de metri pătraţi, cumpărat anul trecut cu 1,5 milioane euro, este situat pe strada Gheorghe Ţiţeica, iar suprafaţa construită a clădirii va fi de 12.500 metri pătraţi. Suprafaţa pe etaj va avea între 925 şi 1.025 metri pătraţi. Imobilul va avea 90 locuri de parcare subterane şi 10 supraterane. Clădirea va avea opt etaje şi va fi clasificată verde.

Gkotsis Anastasios a fost unul dintre investitorii care au dezvoltat clădirea de birouri Polonă 68 Business Center, investiţie de 15 milioane de euro. În clădire au sediul firme precum Ariston Thermo Romania sau Novartis.

Zona Floreasca-Barbu Văcărescu a atras atenţia dezvoltatorilor de birouri, grupul suedez Skanska, Raiffeisen evolution, Portland, fiind printre cei care construiesc astfel de proiecte în această arie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ