Greşeala numărul 1 pe care o faci în vacanţă când ţii dietă

| 17 iul, 2014

Ai reusit sa muncesti in ultimele luni ca sa iti perfectionezi “corpul de plaja”?Atunci nu are rost să strici in vacanta tot ce te-ai chinuit sa obtii in decurs de cateva luni.

Orice vacanta e prilej de dezmat si te trezesti ca o tii din festin in festin si nici o masa nu seamana cu un dejun frugal. Ca sa nu te intorci la kilogramele pe care le aveai inainte sa incepi dieta, e bine sa stii cum sa mananci in vacanta ca sa nu te ingrasi.

Ofera-ti o singura zi in care sa devorezi tot ce poftesti

Localizeaza fast-food-ul din statiune si fa o singura vizita acolo. Poti manca orice iti face cu ochiul, dar tine minte ca e bine sa faci asta o singura data in vacanta cu pricina. Vei trai cu confortul ca ti-ai satisfacut poftele si fara frustrarea ca ti-e ceva interzis.  

Alege o cazare fara all inclusive


All inclusive-ul e dusmanul de moarte al dietelor. E si mai avantajos si mai interesant sa inchiriezi o casa cu toate facilitatile si sa iti gatesti mancarea sanatoasa cu care te-ai obisnuit in toate lunile in care ai vrut sa dai jos kilogramele in plus.

Vei avea mai multi bani pentru distractii, muzee si haine si vei reusi sa mananci si sanatos. Tot in apartamentul inchiriat iti vei putea face smoothie-uri energizante pentru intreaga zi.

Viziteaza piata locala

Un loc pe care nu trebuie sa-l sari in nicio vacanta este piata locala. Acolo gasesti arome exotice, gasesti savoarea locului in starea ei pura si poti fura retete de la localnici. Nicaieri nu poti face o radiografie mai exacta a culturii si oamenilor din tara pe care o vizitezi.

La piata gasesti fructe locale, branzeturi specifice locului si combinatii la care nu te-ai gandit pana acum. Cea mai sigura sursa de legume si fructe proaspete e taraba de la care poti cumpara tot felul de alte mancaruri. Adevarata aroma e la piata. Aici mananci tot felul de salate sau supe si aici poti sa gasesti cele mai gustoase tipuri de carne preparate dupa traditia locului.

Pregateste sandwich-uri cu mancarea cumparata de la piata

Daca te asteapta o zi de haladuit pe stradutele din oras, poti sa controlezi foarte bine cate calorii vei manca. E suficient sa iti faci sandwichuri cu mancarea cumparata la piata si vei reusi sa controlezi atat portiile cat si caloriile pe care le vei acumula de-a lungul unei zile de vacanta. Cu ocazia aceasta poti face picnicuri oriunde vrei. 

Incearca sa faci sport chiar si in vacanta

Cum? Daca esti la plaja, poti iesi la alergat dimineata. Daca esti la munte, poti face un traseu usor si daca vizitezi un oras, sigur mergi kilometri intregi. Nu iti face probleme, gasesti suficiente metode de a face sport cand esti in vacanta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ