Greşeala pe care TOŢI o facem atunci când folosim ANTIPERSPIRANTUL

| 01 sep, 2014

Specialistii americani atrag atentia ca 90% dintre oameni folosesc gresit antiperspirantele.

Antiperspirantele au rolul de a reducere sau opri productia de transpiratie la nivelul glandelor sudoripare. Odata ce antiperspirantul este aplicat, acesta formeaza un dop temporar la iesirea glandelor sudoripare, astfel incat opreste transpiratia sa mai fie eliberata.

Medicul Anna Glaser, de la International Hyperhidrosis Society, sustine ca oamenii gresesc atunci cand folosesc antiperspirantele dimineata. Ele trebuie folosite seara pentru a avea timp sa actioneze. "Chiar daca a doua zi dimineata faci dus, efectul lor nu este neutralizat" sustine specialistul american, scrie stirileprotv.ro.

Totodata aceasta atrage atentia la diferenta dintre deodorante si antiperspirant. Deodorantele nu opresc transpiratia. In schimb, ele sunt concepute pentru a neutraliza temporar mirosul bacteriilor care traiesc pe piele. Multe deodorante contin parfumuri pentru a masca mirosul neplacut. Este recomandata folosirea lor dimineata, dar si pe parcursul zilei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ