Grevă de avertisment la Judecătoria sectorului 3. Magistraţii sunt nemulţumiţi de legea salarizării

| 06 iun, 09:32

Şi magistraţii sunt nemulţumiţi de legea salarizării, intrată în linie dreaptă în Camera Deputaţilor şi ar putea primi mâine votul în plen. Judecătorii şi grefierii de la judecătoria sectorului 3 din Bucureşti organizează o grevă de avertisment, începând de astăzi.

Grevă de avertisment la Judecătoria sectorului 3 din Capitală, transmite Realitatea TV. Magistraţii vor suspenda activitatea timp de două ore în fiecare zi începând de marţi.

Magistraţii sunt nemulţumiţi de anumite prevederi din proiectul Legii salarizării.

Activitatea magistraţilor se va întrerupe începând cu ora 10 dimineaţa, potrivit unei decizii a consiliului judecătoriei, luată în unanimitate. Protestul vine în contextul în care nemulţumiri legate de salarizare au apărut şi în cazul IT-iştilor din justiţie.

Judecătoria sectorului 3 este prima instanţă de judecată care trage acest semnal de alarmă, însă este posibil ca şi alte instanţe să-i urmeze exemplu.

În paralel, continuă criticile la adresa magistraţilor făcute de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader. "Magistraţii trebuie să facă magistratură!" Este mesajul transmis de ministrul Justiţiei, care continuă războiul cu aceștia, pe Facebook.

Recent, Tudorel Toader a dat de înţeles că ar fi acoperiţi printre magistraţi, în timp ce CSM l-a acuzat că minte pe tema arhivei SIPA

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ