Grindeanu: A fost desemnat astăzi constructorul pentru încă un tronson al Autostrăzii Sibiu - Făgăraş

| 15 iun, 20:02

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că a fost desemnat, joi, constructorul pentru încă un tronson al Autostrăzii Sibiu - Făgăraş. Contractul are o valoare de 1,77 miliarde de lei, fără TVA, iar perioada de construire este de 48 de luni, a mai spus ministrul PSD.

 

Directorul CNAIR Cristian Pistol a explicat vor fi construite, pe traseu, inclusiv 27 de structuri de arta, dintre care un pod de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 820 metri.
„A fost desemnat astăzi constructorul pentru încă un tronson al Autostrăzii Sibiu - Făgăraş! Contractul pentru proiectarea şi execuţia celor 17,6 km ai Tronsonului 3 (Arpaşu de Jos – Sâmbăta de Sus) a fost atribuit de CNAIR unui antreprenor turc şi are o valoare de 1,77 miliarde de lei (fără TVA)”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook.
EL a adăugat că durata pentru construirea acestui tronson care este finanţat prin Programul de Transport 2021-2027- este de 48 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 36 de luni perioada de execuţie a lucrărilor.
„Antreprenorul urmează să construiască pe traseul acestui tronson inclusiv 27 de poduri şi pasaje. Procedura de semnare a contractului va putea fi demarată peste 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii”, a conchis Grindeanu.
La rândul său, directorul CNAIR Cristian Pistol a explicat că „pe traseu vor fi construite inclusiv 27 de structuri de arta, dintre care un pod de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 820 m”.
„Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea acestora”, a mai scris Pistol, pe pagina sa de Facebook.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ