Grindeanu către membrii PSD: Nu vă fie FRICĂ să fiți de partea bună

| 15 iun, 10:21

Premierul Sorin Grindeanu afirmă că forța Partidului Social Democrat stă în sutele de mii de membri care au dus formațiunea spre victorie și le-a transmis acestora să nu le fie frică să susțină "partea bună".

"Le mulțumesc primarilor și membrilor PSD care m-au susținut, dar și românilor din afara politicii, care mi-au trimis mesaje pe Facebook. Forța Partidului Social Democrat a stat și stă în sutele de mii de membri care ne-au dus spre victorie. Tuturor membrilor acestui partid, le spun: să nu vă fie frică să fiți de partea bună! România are nevoie de stabilitate și de responsabilitate în actul de guvernare", a transmis premierul, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Premierul Sorin Grindeanu a anunțat miercuri seara că nu demisionează din funcție. El a precizat că va face acest lucru după ce președintele Iohannis va numi un prim-minsitru de la PSD.

Anterior, președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că toți miniștrii social-democrați și-au prezentat demisiile înainte de reuniunea Comitetului Executiv Național al partidului.

"Toți membri PSD din Guvern și-au prezentat demisiile înainte de CExN și nu vorbim de celebrele demisii în alb, cu o singură excepție, ministrul Comunicațiilor, care a trimis-o prin mail", a spus Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ