Grindeanu, despre propunerea pentru Ministerului Justiției: Ar putea fi o persoană apolitică

| 17 feb, 09:25

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, joi, că va face propunerea pentru conducerea Ministerului Justiţiei săptămâna viitoare, precizând că acest portofoliu ar putea fi ocupat de ”o persoană apolitical” şi care nu face parte din coaliţia de guvernare.

”Probabil la începutul săptămânii viitoare, cel târziu la mijlocul săptămânii viitoare, o să fac o propunere şi ar putea fi una (...) care nu face parte din coaliţia de guvernare, adică este o persoană apolitical”, a declarat premierul Grindeanu, la Bruxelles, în timpul unor declaraţii de presă comune cu Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, citat de Agerpres.

Prim-ministrul a mai spus că, în acest sens, a avut discuţii cu mai multe persoane.

”În perioada următoare, o să mă decid. (...) Iau extrem de în serios să propun o persoană neimplicată politic. Am avut discuţii cu câteva persoane care au în acest moment un background profesional dincolo de orice contestare, care au arătat şi au făcut în acest domeniu foarte multe lucruri. Continuă zilele următoare, chiar şi în weekend, întâlnirile pe care o să le am cu asemenea persoane pe care le consider eligibile”, a mai afirmat Grindeanu, conform aceleiaşi surse.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ