Gușă se răzbună pe România TV pentru eșecul de la OSIM

| 03 aug, 2013

Pe Cozmin Gușă muzele par să-l fi părăsit și asta nu numai în domeniul analizei politice ci și în afaceri. Merită reamintit că, recent, Cozmin Gușă a conchis în urma unui consistent efort de analiză că apariția lui Dan Voiculescu la poarta DNA cu o lentilă lipsă la ochelarii săi de soare este semnul care dovedește că magnatul media s-ar fi aliniat la start pentru președinția României.

În plan economic, deciziile de afaceri ale lui Cozmin Gușă sunt cel puțin la fel de greu de înțeles, ca să nu spunem neinspirate. După dificultăți care au dus televiziunea deținută cândva de Sorin Ovidiu Vîntu în pragul insolvenței, a urmat un complicat conflict pentru mărcile Realitatea TV, Realitatea.net și Realitatea FM asupra cărora a emis pretenții compania britanică Win Win Business Lobby Company în urma unei tranzacții ce datează încă de pe vremea lui Elan Schwartzenberg.

Ca afacerea să devină și mai greu de înțeles, pe piața media au circulat zvonuri despre intențiile de vânzare a postului Realitatea Tv, în timp ce în paralel surse din mass media dădeau ca sigure intențiile lui Cozmin Gușă de a salva Realitatea TV trecând-o de pe Realitatea Media, aflată în insolvență, pe o nouă companie, Realitatea Plus. Nici nu a apucat să dezmintă Cozmin Gușă aceste zvonuri, că un nou episod al scandalului a răbufnit, când s-a aflat că OSIM a radiat marca Realitatea Plus, aparent la cererea unui așa zis creditor. Toate aceste necazuri par să-l întunece din ce în ce mai tare pe Cozmin Gușă, care acum, prin se răzbună pe România TV, pe principiul să moară și capra vecinului. Diferența dintre cele două posturi apare nu numai în situația financiară a RTV ci și în succesul la publicul spectator. Ce crede Cozmin Gușă și cum își imaginează că-și va rezolva numeroasele probleme, atacând RTV și emițând pretenții la marca acesteia, rămâne la fantezia speculativă a fiecăruia. Când ai un eșec major precum cel al proiectului media regional Realitatea Plus, ar fi mult mai înțelept să încerci să resuscitezi capra din ograda proprie, în loc să-i porți sâmbetele caprei vecinului.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ